Fosta iubită a lui Florin Ristei și-a refăcut viața. În ce ipostază a apărut Naomi Hedman

0

Florin Ristei și Naomi Hedman au decis să se despartă în urmă cu câteva luni, după ce modelul a hotărât să se mute înapoi în Marea Britanie. 

Recent, aceasta a postat în mediul online o imagine în care se afla alături de un alt bărbat misterios.

Naomi a pus o descriere „suspectă” și nu a mai oferit niciun detaliu pe pagina sa de Instagram care să lămurească ipoteza conform căreia bărbatul cu care s-a afișat recent îi este sau nu iubit.

„La mulți ani! Te iubesc atât de mult! Iubire adevărată”, a fost mesajul pe care Naomi Hedman l-a scris în mediul online, în dreptul imaginii în care apare alături de care s-a afișat.

Imagine

Bărbatul a repostat imaginea pe care Naomi Hedman a postat-o și a precizat că sunt ca niște frați. Ei au ieșit îalături de alte persoane pentru a sărbători ziua de naștere a acestuia. „Sora de suflet”, a scris acesta în dreptul imaginilor cu Naomi Hedman.

Nu cu mult timp în urmă, Florin Ristei dezvăluia că el și iubita sa Naomi Hedman au ales să meargă pe drumuri diferite. Recent, artistul a dat cărțile pe față și a vorbit despre experiența pe care a trăit-o cu fosta logodnică, dar și sacrificiul pe care aceasta l-a făcut pentru el.

Florin Ristei a mărturisit în cadrul podacast-ului „La Tocii” că Naomi i-a schimbat viața și că ea a fost „cea mai tare experiență din viața” sa: „Sunt singur. Nu e mai bine. Da, am suferit. A fost cea mai tare experiență din viața mea. Am iubit. A fost relația care mi-a schimbat viața în cel mai bun mod posibil. În toate modurile posibile. S-a terminat din cauza țării și din cauză că n-am vrut niciunul să renunțe la viața lui și să facă o schimbare așa mare. Ea a reușit 3 ani, eu n-aș fi făcut-o.

Ție ți-ar plăcea dacă ai veni din Londra aici? Și nu sunt nici eu încă pregătit să plec. A fost atât de puternică (dragostea n.r) încât ea să stea aici, după coada mea, 3 ani. Ea și-a pus viața pe hold 3 ani, după care a vrut să se întoarcă și ea la viața ei.

Și eu n-am putut să zic nu pentru că nu sunt atât de egoist încât să-ți spun să renunți la ceva pentru altceva. Eu n-aș fi făcut-o. Nu cred că aș fi plecat să rămân 3 ani pentru cineva. Ea a venit la X Factor și n-a mai plecat, că i-am luat eu cheia. (…) Dar da,  a fost experiența care mi-a schimbat și percepția despre relații și despre iubit și despre femeie, despre tot. Am dat de o altă mentalitate”, a dezvăluit Florin Ristei, în podcast-ul „La Tocii”.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.