Florin Roman prefațează sfârșitul politic al lui Ludovic Orban: ”Atacul grobian nu poate avea decât un deznodământ statutar: excluderea din partid”

0
Deputatul PNL Florin Roman afirmă că „atacul grobian al fostului președinte al PNL la adresa președintelui României și a liderilor PNL nu poate avea decât un deznodământ statutar: excluderea din partid a lui Ludovic Orban”.

„Spunea domnia sa, in urma cu 4 ani, când a fost ales presedinte al PNL, ca «cine nu respecta statutul partidului, nu va respecta nici membri PNL».  Este valabil și pentru domnia sa, care timp de 4 luni a adus jigniri zi de zi liberalilor. Pierderea alegerilor interne nu a însemnat oprirea atacurilor, ci întețirea lor. Dl Orban ii place PNL doar dacă îl conduce el. Altfel, pentru domnia sa, PNL a devenit nefrecventabil”, afirmă Florin Roman.

Acesta spune că, în mod similar, a funcționat relația lui Ludovic Orban cu președintele Klaus Iohannis: „Au fost elogii la adresa președintelui din partea domnului Orban, cât timp l-a numit premier. A devenit brusc un dușman, pentru ultimul dinozaur al politicienilor vechi, cum este dl Orban, când președintele nu l-a mai desemnat premier”.

Roman afirmă că „istoria cameleonismului politic practicat de domnul Orban se repeta și in cazul PSD”.

„A fost bun PSD pentru dl Orban când a fost votat de PSD in funcția de premier. Acum, ca nu mai este el marele negociator, PSD nu e bun, zice Orban. Ce nu spune dl Orban este ca la ședința biroului permanent al PNL, dl Orban a primit doua întrebări punctuale: Va reîntoarceți in PNL cu parlamentarii plecați pentru a încerca refacerea coaliției? A doua întrebare a fost dacă se dezice de anunțul ca face campanie pentru suspendarea președintelui, alături de AUR? Iar “Bravul” domn Orban a tăcut. Nu-i așa domnule Orban ca vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acri? La revedere, drum bun!”, încheie Florin Roman.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.