Flori, fete sau băieți, ediția indoor de primăvară a festivalului Nostalgia Retro Disco Future

0

NOSTALGIA |Flori, fete sau băieți, ediția indoor de primăvară a festivalului Nostalgia Retro Disco Future, va avea loc pe 9 martie, la Laminor Arena (București), începând cu orele 17. 

După cum ne-au obișnuit, ne putem aștepta la o producție excepțională, ce ne va încânta toate simțurile, inspirată din jocul copilăriei „Flori, fete sau băieți’’, dar și cu un concept diferit.

În partea de discotecă, ne vom putea bucura de muzica anilor ’90 ’ –00, mixată de Andrei Chirilă și Silviu Lăcătuș, responsabilii cu muzica, dar și de câțiva invitați secreți. Organizatorii ne-au pregătit și un spot muzical surpriză, la care participanții pot ajunge doar cu ajutorul unor indicii.

Nu va lipsi nici partea emblematică de muzeu retro & future, în care vom regăsi obiecte care ne vor aduce aminte de perioada anilor ’90 ’ –00, dar și multe activități dedicate pasionaților de fotografie, pentru amintiri de neuitat.

Festivalul NOSTALGIA a reprezentat România cu succes la European Festival Awards, clasându-se în primele 10 festivaluri din Europa la categoria Best Medium Sized Festival.

Biletele pentru NOSTALGIA | Flori, fete sau băieți încă se mai găsesc pe nostalgia.love/bilete

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.