Flick și Denisa Filcea au publicat prima fotografie cu chipul fetiței lor! Eva Maria a cucerit Internetul

0
flick

Flick și Denisa Filcea au dezvăluit lumii cum arată fetița lor, după multe luni în care au ținut-o ascunsă de ochii publicului.

Deși și-au ținut fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viețile lor și a fiicei lor, Denisa și Flick i-au ascuns de fiecare dată chipul micuței.

Ei bine, răbdarea a luat sfârșit, deoarece cei doi au decis să facă publică prima imagine cu chipul fetiței lor, iar oamenii au fost de-a dreptul cuceriți de frumusețea ei.

”Avem o fericire anume / Ce n-o știam până la ea / Cu bucurie, dragă lume / Eu iți prezint azi Lumea mea / Eva Maria”, a scris Flick pe Instagram.

Eva Maria a apărut prima dată în fotografia publicată de părinții ei pe Facebook și Instagram și a atras o mulțime de aprecieri și comentarii, prin care oamenii au exprimat cât de frumoasă este.

Eva Maria a împlinit recent șapte luni, în data de 24 ianuarie 2023, când părinții ei au transmis un mesaj de-a dreptul emoționant prin care și-au exprimat iubirea și bucuria că a apărut o minune în viața lor.

”23.01.2023. Sărbătorim 7 luni de când am primit de la Dumnezeu cel mai frumos Dar, pe Eva Maria și cea mai mare binecuvântare, aceea de a fi părinți. La mulți ani, fericire în trup de om! Draga mea fetiță ești o minune și sunt extrem de mândră de tine!”, a scris Denisa Filcea pe Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.