Flavia Mihășan, din nou pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta

0
Flavia Mihășan

Flavia Mihășan a revenit pe micile ecrane după mai bine de trei ani de pauză. Frumoasa blondină s-a întors la „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde va prezenta rubrica meteo.

În urmă cu mai bine de trei ani, Flavia Mihășan a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se ocupa de familia sa. Atunci, în locul său, la „Neatza cu Răzvan și Dani” a venit Ramona Olaru.

Flavia Mihășan, una dintre cele mai longevive „vecine” de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a revenit duminică pe micile ecrane.

”Am lipsit multă vreme. Mult, dar cu motivele cele mai intemeiate din lume. De ceva timp însă, am simțit că mă pot desprinde ușor, ușor de rutina cu care m-am obișnuit în ultimii ani așa că am trimis o intenție în univers și am revenit în echipa ”Neatza cu Răzvan și Dani”. De aici încolo ne vom vedea mult mai des și abia aștept! Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și de energia frumoasă pe care mi-ați transmis-o…mi-au folosit maxim, pentru ca am avut mari emoții azi”, a scris Flavia Mihășan pe pagina sa de Instagram.

Flavia Mihășan va prezenta în fiecare weekend rubrica meteo în locul Irishei.

Dacă până acum, Flavia era obișnuită cu vechea formulă, alcătuită din Răzvan și Dani, începând de duminică ea va împărți platoul cu Ilona Brezoianu, Florin Ristei, Cuza, Cătălin Rizea, Diana Munteanu și Diana Stejereanu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.