Fiul lui Adrian Enache a debutat în cinematografie

0
Adrian Enache
Fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc, David Enache, în vârstă de 17 ani, a jucat în scurtmetrajul „2+2 fac cât vreau eu!”. Artistul a făcut primele declarații despre prestația adolescentului.

Deși Adrian Enache nu a fost prea încântat de temele alese din filmele de scurtmetraj lansate duminică, artistul spune că fiul său s-a descurcat foarte bine. În film, David Enache a jucat rolul unui băiat bețiv și îndrăgostit, iar la finalul peliculei personajul acestuia a murit și a fost băgat într-o ladă frigorifică.

„A fost emoționant, o generație de tineri foarte talentați. Eu nu prea am fost de acord cu temele, că prea erau despre morbiditate, despre droguri, despre păcănele… «viitorul nostru». Dar mi-au plăcut foarte mult. Sunt foarte mulți copii talentați.

Am înțeles din partea regizorului Silviu Radu, care a fost lângă mine și l-a apreciat, că a avut o partitură destul de restrânsă. Dar a trecut prin foarte multe stări. A fost și drogat, și bețiv, și îndrăgostit și a făcut-o foarte bine. David a avut un rol mic de compoziție, dar a trecut testul. Așa spune Silviu Radu. Și mi-a plăcut și mie. M-a emoționat, îți dai seama, că nu l-am văzut niciodată înghețat.

Vlad Ionescu este foarte bun cu școala aceasta, în care pregătește copii. Cu ei intrăm în Schengen, cu generația pregătită atât de bine de Vlad Ionescu și Daniel Nuță”, a mărturisit Adrian Enache, conform Viva.

„Încă nu am văzut filmul, dar este un rol foarte interesant. Este o răsturnare de situație. Au fost ore întregi de lucru în care nu prea am avut pauză, dar cred că a meritat”, a declarat David Enache la Xtra Night Show, potrivit SpyNews.

La fel ca David, Diana Enache, fiica cea mare a artistului, își vede visul cu ochii. Tânăra de 26 de ani își începe cariera în televiziune cu o emisiune pe Prima TV. Diana a declarat pentru Unica.ro că de mică a avut o pasiune pentru jurnalism, astfel că nu e de mirare că lucrează în radio și acum și în televiziune.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.