Fiica lui Ion Țiriac, apariţie răvăşitoare la festivitatea de absolvire a facultății, în Miami

0
Ion Țiriac

Ioana Natalia Ţiriac, în vârstă de 24 de ani, a absolvit facultatea de economie la Universitatea din Miami și de curând a avut festivitatea de absolvire.

Tânăra a avut o apariţie uluitoare la festivitate. Vizibil mândră de realizarea sa, Ioana s-a fotografiat alături de prieteni şi și-a asortat la robă și tocă niște ochelari negri și o pereche de pantofi nude.

Fiica lui Ion Ţiriac a postat imaginile pe Instagram, unde a fost felicitată de Nadia Comăneci şi Simona Halep. „Yeah👏👏👏”, a comentat Nadia Comăneci la postarea Ioanei Țiriac.

Ioana este rodul relației dintre Ion Țiriac și jurnalista egipteană Sophia Ayad, de la care a moștenit cele mai frumoase trăsături. Interesată de modă, fiica miliardarului arată mereu impecabil, indiferent că este vorba despre vacanțele exotice sau de o simplă ieșire cu prietenele.

Așadar, nici absolvirea facultății nu putea face excepție!

După ce a locuit la Monte Carlo alături de Sophia Ayad, Ioana a terminat Liceul American din București și acum s-a mutat în însoritul Miami.

O iubitoare a tenisului, fiica lui Ion Țiriac a fost prezentă în tribune la diferite turnee, dar mai cu seamă la Madrid Open, competiție patronată până de curând de tatăl său. Acolo s-a cunoscut și cu Simona Halep, sportivă cu care omul de afaceri are o relație excelentă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.