Fata cea mare a Andreei Antonescu se mută în România. Ce spune artista despre o posibilă împăcare cu tatăl fetei

0

Andreea Antonescu este foarte fericită de când fiica sa cea mare, Sienna, a anunțat-o că se întoarce în România.

Sienna, fiica artistei din căsnicia cu Traian Spak, a studiat în Statele Unite ale Americii până în acest an. Adolescenta a ales singură să meargă la o școală din străinătate, însă a decis să se întoarcă în România, după ce Andreea Antonescu a născut-o pe Venice Victoria. În SUA, Sienna era însoțită de mama artistei și se vedea destul de des cu tatăl ei, pentru că Traian Spak locuiește acolo de ani buni. 

Andreea Antonescu spune că era foarte neliniștită să știe că Sienna este la o distanță atât de mare față de ea, iar din cauza fusului orar îi era greu să comunice așa cum își dorea. Fata cea mare a cântăreței a decis să se întoarcă în România pentru a fi alături de surioara ei.

„Ea a studiat acolo. Și, acum, de dragul fetiței celei mici, Venice, și al meu a decis să rămână aici. Fiică-mea a rămas cu mine. Urmează să o înscriu la școală, în clasa a șasea.

Ea și-a dorit să rămână aici, dar era și visul meu să am fetele aici. Dincolo de trăirile pe care le aveam eu, supărările, că aveam doi copii pe două continente și îmi era foarte greu, acum am inima împăcată. Nimic nu e mai frumos de atât, să fiu cu fetițele. Sunt foarte fericită, sunt liniștită. Nu mai am niciun necaz.

Îți dai seama, Sienna era acolo, fusul orar pe invers, încercam s-o prind la telefon când mergea sau se întorcea de la școală. Nici nu mai aveam posibilitatea să plec în America, așa, din zi și din noapte, cum făceam eu înainte, să stau cu Sienna. Acum, că stau amândouă aici, am dat reset la toată viața și mergem mai departe”, a dezvăluit Andreea Antonescu, pentru cancan.ro.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.