„Fără botox”: secretele anti-îmbătrânire ale Salmei Hayek

0

Cunoscută pentru franchețea și transparența cu privire la relația ei cu îmbătrânirea, Salma Hayek continuă să dezvăluie deschis într-un episod din podcastul american Let’s talk off camera.

Complimentând-o pe actrița de 50 de ani pentru aspectul ei fizic, subliniind că arată ca o femeie de „30 de ani”, gazda Kelly Ripa o întreabă pe Salma Hayek dacă a făcut vreodată injecții cu Botox pentru a combate efectele îmbătrânirii. „Fără Botox!”, exclamă actrița.

Meditație și radiofrecvență

Alternativa sa pentru a netezi pielea și de a încetini apariția ridurilor? Meditație. „Din cauza multor dureri din corpul meu și a problemelor de sănătate, am dezvoltat cumva această formă ciudată de meditație pe care continui să o evoluez”, dezvăluie ea. „Pot face asta ore întregi pentru că nu simt că timpul trece și este atât de distractiv! Nu este vorba să stai jos și să nu te gândești la nimic. Este vorba despre a simți energia. Se mișcă și dansează în interiorul tău, există sentimente și senzații diferite.” Ea susține că chiar și cinci minute în timpul zilei sunt suficiente pentru a simți efecte „puternice”. „Când o fac, uneori când ies din cameră, oamenii spun: „O, Doamne. Arăți de parcă ai avea 20 de ani”, continuă ea.

Salma Hayek adaugă că folosește și ședințe de radiofrecvență pe față: acest tratament estetic difuzează câmpuri electromagnetice în țesuturi pentru a stimula producția de colagen și elastină, fibrele responsabile de elasticitatea pielii. Ea chiar presupune că meditația ajută la creșterea efectelor tratamentelor. „Din cauza asta, poate, când fac radiofrecvență, este atât de vizibil la mine”, presupune ea.

Eficacitatea acestor sesiuni de meditație ar fi de așa natură încât absența lor ar fi la fel de vizibilă. „Când nu o fac o vreme, ghici ce?” îl întreabă ea pe interlocutorul ei, „Chipul începe să cadă și totul începe să cadă”.

Ea încheie subiectul recunoscând că soțul ei, François Henri-Pinault, nu este un adept al metodei ei. „Soțul meu nu crede”, mărturisește ea, „dar când lucrurile stau cu adevărat rău, el îmi spune: „Ai făcut yoga?” Nici măcar nu o numește [meditație]!”.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.