Evoluția stilului Camillei Parker Bowles

0

Pe măsură ce se apropie încoronarea regelui Charkes al III-lea, în această sâmbătă, 6 mai, trebuie să aruncăm o privire asupra aspectului soției sale, Camilla Parker-Bowles, regina consort. 

În ceea ce privește stilul, despre femeile familiei regale britanice se vorbește în permanență. Î timp ce Kate Middleton se remarcă prin paltoanele sale structurate, rochiile mulate și bijuteriile discrete, cumnata ei Meghan Markle are o înclinație pentru paltoanele cu centură, rochiile monocrome și pantofii înalți. 

Două ducese cu stiluri bine conturate, dar la fel de elegante. Dar un alt membru al familiei regale britanice atrage în mod regulat atenția fotografilor, jurnaliștilor și admiratorilor casei Windsor: Camilla Parker Bowles. 

Rochii plisate, jachete din tweed, pantofii Chanel și un colier de perle sidefate… La 75 de ani, a doua soție a regelui Charles al III-lea se remarcă prin stilul ei mai tradițional, dar la fel de sofisticat. 

În timp ce noua regină consoartă nu este străină de modă, stilul ei nu a încetat să se îmbunătățească de-a lungul anilor. Mai mult, anumite piese din garderoba ei din anii ’90 ar putea atrage atenția lui Kate Middleton, noua Prințesă de Wales, sau a lui Meghan Markle. 

Este cazul, de exemplu, cu rochia ei neagră din 1996, foarte asemănătoare cu un model purtat de ducesa de Sussex cu câteva zile înainte de căsătoria cu Prințul Harry, sau look-ul ei roz pudrat din 1999, o culoare purtată de multe ori de Kate Middleton, în special la nunta surorii sale Pippa. 

În noiembrie 2021, ea a dezvăluit chiar și o geantă Fendi Peekaboo foarte dorită, modernă și elegantă în același timp. De la covorul roșu, la nunta ei cu Prințul Charles până la ieșirile oficiale recente, o privire în urmă asupra evoluției stilului Camillei Parker Bowles.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.