EURO 2024: Suporterii români au rezervate 7.000 de bilete pentru meciul naţionalei cu Olanda

0

Suporterii români au rezervate 7.000 de bilete pentru meciul echipei naţionale de fotbal cu Olanda, din optimile de finală ale EURO 2024, însă Federaţia Română de Fotbal a anunţat pe site-ul său oficial că discută cu UEFA pentru dublarea numărului de tichete.

„Federaţia Română de Fotbal anunţă procedura de achiziţie a biletelor pentru meciul din optimile de finală de la EURO 2024, România – Ţările de Jos. Conform regulamentului, fanii români au rezervate pentru acest meci 7.000 de bilete. Totuşi, Federaţia Română de Fotbal a demarat un dialog cu UEFA şi încearcă să obţină dublarea acestui număr”, se menţionează pe site-ul citat.

Astfel, urmează ca în perioada imediat următoare, cei care au cumpărat bilete la cel puţin un meci din cadrul grupelor să primească un email de înştiinţare de la UEFA cu posibilitatea de a cumpăra până la 4 bilete, orice categorie.

Ulterior, aceştia vor avea la dispoziţie până la 24 de ore să achiziţioneze biletele.

Tichetele ce vor rămâne disponibile, dacă va mai fi cazul, vor putea fi achiziţionate apoi direct de pe site-ul de ticketing UEFA.

România a câştigat Grupa E a competiţiei, iar Olanda s-a clasat pe locul al treilea în Grupa D.

Tricolorii au trecut pentru a doua oară de faza grupelor, după ediţia din 2000, însă acum au reuşit să termine pe primul loc.
AGERPRES

Sursa: Newsinn

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.