Eugenia Șerban, schimbare uimitoare de look, după ce a învins cancerul

0

Eugenia Șerban se bucură din plin de viață, după ce a învins cancerul. Îndrăgita actriță a mărturisit recent, într-o emisiune, că și-a recăpătat energia și pofta de a se implica în proiecte.

Artista se află într-o formă excepțională și are o stare de spirit bună. A apelat la o schimbare de look și și-a vopsit părul într-o nuanță îndrăzneață care îi scoate în evidență trăsăturile.

„Mă simt bine acum, am revenit la viața mea normală. Sunt tonică și muncitoare. Pe mine această boală m-a învățat să nu mai stresez din orice, să las lucrurile să se rezolve în ritmul lor. De asemenea, am mai învățat că trebuie să ma bucur mai mult de fiecare clipă importantă din viața mea”, a dezvăluit actrița, invitată la „Vorbește lumea”.

Pe de altă parte, recunoaște că boala a determinat-o să fie mai înțelegătoare și să facă pace cu propria persoană. „M-am împrietenit din nou cu Dumnezeul meu, pe care eram atunci supărată, și da, am învățat că El nu poate să-mi dea mai mult decât poate organismul meu să ducă. Și atunci stresul trebuie îndepărtat cât putem noi de mult”, a povestit Eugenia.
Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.