Eugenia Șerban, 14 ani de calvar cu fiul ei, din cauza drogurilor. Actrița face dezvăluiri șocante

0

Eugenia Șerban a decis să vorbească despre calvarul trăit cu fiul ei, din cauza substanțelor interzise. Actrița a fost nevoită să ceară ordin de restricție, să sune la 112 pentru a-și proteja viața și chiar a făcut un preinfarct, de la atâta supărare.

Fiul Eugeniei Șerban, în vârstă de 30 de ani se luptă cu dependenţa de droguri, iar pentru a-şi întreţine acest viciu a furat din casă mai multe obiecte de valoare.

Mama lui a fost terorizată, ameninţată şi chiar înjurată de fiul ei mai bine de 14 ani. Şi-a făcut curaj abia acum să vorbească despre momentele grele prin care a trecut.

Artista a cerut ordin de protecție împotriva fiului său.

„În momentul în care am luat ordinul de protecție împotriva copilului meu și am ajuns la judecătorie, îl tot amenințam pentru că deja eram la limită și nu voiam să ajung să fac un gest extrem. Ajungi la un moment dat, pentru că nu mai știi ce să faci, ești în stare să-ți iei și propria viață, orice doar să nu mai trăiești și să vezi lucrurile astea. În momentul în care îi spuneam că voi lua ordin de protecție îmi spunea că este ultimul lucru pe care îl va face și mă amenința cu supradoză.”

„Este o luptă în continuare. Am sperat, am crezut, mi-am dorit ca fiul meu să fie bine. Se pare că nu, și nu avem legi care să ne ajute, pe noi, părinții, suntem legați de mâini și picioare. Dependența lui a început în urmă cu 14 ani, l-am avut internat de câteva ori. A început la 16-17 ani și a explodat în perioada în care tatăl lui a decedat.

Au fost perioade mai bune, mai proaste, dar acum este o explozie pe care eu nu pot să o mai duc. El nu este conștient și nu vreau să spun mai multe pentru a nu-l expune, este oricum vulnerabil. Vreau să trag un semnal de alarmă pentru că avem nevoie de ajutor, noi, părinții. Legea nu ne dă dreptul să facem mai mult. Situația este care-pe-care, cine trăiește și cine moare. Dacă am luat ordin de protecție, este pentru că îmi doresc să trăiesc”, a spus Eugenia Șerban.

Lorans Fawaz Bataineh are 30 de ani și este băiatul Eugeniei Șerban din căsnicia cu un cetățean de origine arabă, de care a divorțat, însă, după trei ani de mariaj. Eugenia avea 24 de ani când a devenit mamă. Tatăl lui Lorans, adică fostul ei soț, nu mai este azi în viață.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.