Emily Burghelea a făcut anunțul așteptat de toată lumea despre al treilea copil

0

Emily Burghelea a fost întrebată dacă ea și soțul au în plan să-și mărească familia în perioada următoare.

Întrebată cum se descurcă cu creșterea celor mici, vedeta a spus: „Le sunt extrem se recunoscătoare copiilor mei pentru tot ce m-au învățat. Ei mi-au arătat de fiecare dată că pot mai mult, m-au ajutat să-mi depășesc limitele și m-au transformat în cea mai bună versiune a mea! Am rămas însărcinată pentru prima dată la 21 de ani, cu bărbatul visurilor mele, după ce ne-am propus să devenim părinți.

Odată cu noul rol de mămică am avut parte și de multe schimbări! În momentul în care am născut-o pe fetița mea, pisicuța care eram s-a transformat într-o leoaică puternică, în stare să facă orice pentru puii ei! M-a binecuvântat Dumnezeu cu un sentiment matern puternic înrădăcinat și sunt fericită că, deși e solicitantă viața de mămică, reușesc să mă descurc cu brio!”.

Vedeta a explicat că are parte de mult ajutor din partea soțului pentru creșterea celor mici. „Eu și Andrei facem cea mai bună echipă și am învățat să ne descurcăm singuri, nu am angajat bonă și nici nu intenționăm, mizăm pe faptul că timpul petrecut cu cei mici este foarte important pentru dezvoltarea lor și am făcut din asta o prioritate! Andrei este extrem de implicat în tot ce ține de viața bebelușilor, are grijă de ei în aceeași măsură în care am și eu, ne susținem, ne ajutăm, ne respectăm și suntem o familie modernă! Ne împărțim sarcinile în mod egal!”, a mai spus ea.

Emily Burghelea a vorbit și despre un al treilea copil. Mai în glumă, mai în serios, vedeta a mărturisit că nu exclude această variantă. „Deja este pe drum… hahaha… Glumeam sau poate că nu. Sunt absolut sigură că Dumnezeu le aranjează pe toate exact așa cum trebuie! Ne lăsăm în voia sorții!”.

Emily Burghelea și soțul ei au doi copii. În aprilie 2021 a născut-o pe Amedeea, iar la început de 2023 a născut al doiea copil. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.