Drama neștiută a lui Giani din Las Fierbinți. Boala secretă de care suferă actorul Constantin Diță

0
giani

Constantin Diță, binecunoscut pentru rolul lui Giani și serialul Las Fierbinți, a vorbit despre drama prin care a trecut și despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Chiar dacă la televizor actorul pare tot timpul vesel, în trecut a avut parte de multe trauma care și-au pus amprenta asupra stării lui de sănătate.

Vedeta are un trecut destul de dureros, dar acest lucru nu l-a împiedicat să înfrunte problemele cu capul sus. Actorul a avut parte de cinci accidente, a aflat că mama sa suferă de cancer, în mai puțin de jumătate de an a fost nevoit să își înmormânteze bunica, iar de parcă totul nu era suficient, la un moment dat, în presă s-a vehiculat faptul că acesta a încetat din viață.

Toate acestea l-au făcut pe artist să se confrunte cu o boală a pielii, care la început l-a panicat destul de rău.

„Am avut 5 accidente de mașină, oameni care au intrat în mine… Am zis că a fost un an mai ciudat. E urât tare. Au fost cinci accidente și multe alte lucruri. Descopăr că mama face cancer, la jumătate anului bunica mea a murit. La final de an fac o chestie complicata… pe piele, un fel de sindrom burn out. A fost sinistru! Am făcut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare”, a mărturisit Constantin Diță, potrivit Click.

În luna decembrie a anului 2017, pe internet a început să circule cu mare viteză o știre falsă potrivit căreia actorul Constantin Diță ar fi murit. Deși a fost o informație neadevărată, aceasta a coincis, totuși, cu starea de sănătate a actorului, care nu era tocmai una bună la momentul respectiv.

„Am tot citit în perioada aia, pentru că nu puteam ieși din casă. A fost sinistru. Am făcut ceva pe piele. Pe tot corpul. M-am panicat foarte tare. Doctorul mi-a zis că echilibrul perfect este așa: 8 ore de somn, 8 ore de muncă și 8 ore pentru tine”, a mai mărturisit Giani din Las Fierbinți.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.