Drama care se ascunde în spatele zâmbetului lui Vero Căliman, cunoscută ca Fetița Zurli

0

Vero Căliman a interpretat până de curând rolul uneia dintre cele mai îndrăgite personaje din Gașca Zurli, Fetița Zurli.

Vero Căliman și-a anunțat retragerea din Gașca Zurli, iar fanii acesteia s-au arătat extrem de dezamăgiți.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Fetița Zurli transmitea iubirea și bucuria celor mici prin „pupici cu sclipici”, iar pe scenă era mereu plină de energie, gata să îi încânte pe cei mici cu cântecelele ei. Puțini sunt cei care cunosc povestea tragică din spatele personajului mereu vesel.

În podcastul lui Mihai Morar, Vero Căliman a împărtășit, în urmă cu ceva timp, povestea dureroasă a pierderii tatălui său când avea doar șapte ani. Pentru ea, interpretarea Fetiței Zurli a fost și o formă de terapie: „Fetița Zurli mi-a adus vindecare. Am avut mare nevoie să vindec lipsa tatălui meu”, spunea actrița.

„De fiecare dată când sunt pe scenă și cânt toate cântecele alea care spun vreau iubire, vreau atenție sau nu vreau Soare, nu vreau Lună, sunt momente foarte intime pentru mine.

Și multă lume mă întreabă, dar cum? De ce plâng? Sau de ce te emoționezi? În fiecare spectacol în mine se mai curăță câte ceva. Se mai vindecă o bucată din copilul care poate n-a primit atât de multă atenție. Fetița Zurli e terapie pentru mine.

Sper să-l fac fericit… am vorbit puțin de dimineață cu el și i-am spus: Îți mulțumesc tati, știu că atât ai putut să stai și ăsta a fost drumul tău. Dar… simt că mă ține de mână și că mă susține”, a mai povestit Vero Căliman.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.