DJ Project feat. Ana Baniciu – cea mai fresh colaborare a verii. Cum sună piesa „Iubirea Mea”

0
Ana Baniciu

După hit-uri în colaborare cu artiste precum EMAA, Roxen, Andia și Mira, DJ Project lansează „Iubirea Mea” alături de Ana Baniciu.

„Iubirea Mea” a fost compusă de Andrei Tostogan, Gino Manzotti și Andi Platon, primii doi fiind responsabili pentru alte hituri ale trupei precum „La Timpul Lor” (feat EMAA)”, „Parte din Tine” (feat Roxen) și „Cheia inimii mele” (Feat. Mira).

După o pauză muzicală de aproape doi ani, Ana Baniciu a revenit în industria muzicală ca un artist complet, cu o nouă direcție muzicală ce oferă publicului o poveste neașteptată, pusă în versuri și în note. Cântăreață, compozitoare și actriță, Ana a debutat ca membră a trupei LaLa Band, lansând ulterior single-uri precum „N-a fost să fie”, „Csf n-ai csf” și „Narcotic”.

Recent, cântăreața de 29 de ani a postat o nouă imagine pe contul său de Instagram, purtând una dintre cele mai îndrăznețe rochii din garderoba ei.

Ana Baniciu a vrut să-și anunțe fanii prin intermediul postării că urmează să lanseze o nouă piesă cu Dj Project. „Mâine, ora 16:00 se lansează IUBIREA MEA! Prima piesă Dj Project X Ana Baniciu! Curioși?”, a scris artista la descrierea fotografiei postate pe Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.