Din ce face cu adevărat bani Ana Morodan. „Contesa digitală” are probleme cu magazinul online

0
Ana Morodan

Ana Morodan întâmpină câteva probleme cu magazinul său online din cauza pandemiei. Din fericire, cea supranumită „Contesa digitală” știe cum să facă bani, deși profiturile afacerii sale cu haine nu sunt foarte bune.

În 2020 și 2021, Ana Morodan a înregistrat pierderi din afacerea ei. Morodan Shop SRL are o cifră de afaceri de 225.000 de lei, în scădere cu 40% față de datele raportate în 2020, când a izbucnit pandemia. La capitolul profit net, afacerea “contesei digitale” e pe minus în 2021, mai precis, vorbim despre o pierdere de 113.000 lei.

Dar vedeta nu s-a descurajat. „Shop-ul e doar unul din business-urile mele. Nu este singurul. Am avut ideea de a face acest shop de vreo trei ori. Abia în pandemie am luat decizia de a lansa magazinul online. E, cumva, ca o prelungire a personalității mele.

A mers destul de binișor în pandemie. Evident, au existat și pierderi, căci s-au oprit multe afaceri. Au existat pierderi de zeci de mii de euro cam pentru toți cei care sunt influenceri”, a declarat Ana Morodan pentru FANATIK.

Aceasta a mai povestit că are o serie de alte afaceri pe care le derulează, asupra cărora își concentrează atenția 100%.

„Eu fac, de pildă, consultanță de business-uri. Sunt mărci pe care le-am construit personal. Ofer sfaturi celor care vor să își mute, de exemplu, afacerile în mediul online. Asta apropo de ce mai fac în afară de produsele pe care le vând pe Morodan Shop. Mai am și proiectul Magic Works, printre altele. Pentru acest magazin, recunosc, nu am făcut performance marketing. Nu am o strategie. Nu fac vreo strategie. E mai mult un shop pentru comunitatea mea, care se regăsește în dichisurile pe care le vând și sunt foarte mulțumită de asta”, a continuat Ana Morodan.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.