Dezvăluiri cutremurătoare. Ce spune Celine Dion despre boala rară de care suferă

0

Celine Dion a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre boala incurabilă de care suferă și cât are de suferit din cauza acesteia.

Artista canadiană în vârstă de 55 de ani a fost diagnosticată în anul 2022 cu sindromul persoanei rigide. Acesta a și fost motivul pentru care și-a anulat încă de anul trecut toate cele peste 40 de concerte de muzică live pe care le avea în Europa până la finele primăverii ale acestui an.

În primul ei interviu TV, pe care l-a dat de la aflarea diagnosticului dureros, pentru Hoda Kotb la NBC News, Dion a povestit cât de mult a afectat-o boala – de la spasmele musculare atât de puternice încât i-au fracturat coastele, până la senzația de sugrumare. 

Versiunea completă a interviului acordat NBC va fi difuzată pe 11 iunie 2024.

„Am avut și coastele rupte, la un moment dat…”, a recunoscut cântăreața canadiană, iar despre spasmele musculare din gât a menționat că le-a simțit de parcă „te-ar sugruma cineva, ca și cum ți-ar apăsa pe laringe”.

Și din păcate, nu au fost singurele simptome suferite. A vorbit despre crampele din zona abdominală, coloana vertebrală și chiar de la mâini: „Degetele rămân într-o poziție din care nu le mai poți debloca”.

Anterior, povestise că afecțiunea îi provoacă dificultăți și când merge și că nu îi permite să-și folosească, așa cum era obișnuită, corzile vocale pentru a cânta.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.