Despărțire neașteptată la final de an! Feli Donose şi tatăl fetiței ei și-au spus „Adio”

0
Feli Donose

Despărțire neașteptată la final de an! Feli Donose şi tatăl fetiței ei și-au spus adio.

Feli și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor ei, povestind pe rețelele sociale că nu se poate ascunde la final de an, deoarece dorește să înceapă noul an cu sufletul împăcat. Astfel, îndrăgita cântăreață le-a recunoscut fanilor ei despărțirea de tatăl fetiței ei, Nora Luna.

Aceasta susține că s-au iubit foarte mult, însă de ceva timp nu se mai potrivesc, dar se va asigura că prietenia dintre ei va dăinui, mai ales spre binele fetiței lor care are nevoie de dragoste din partea ambilor părinți.

„Mai sunt câteva zile până în 2023, iar eu vreau să intru în noul an curată și fără secrete. Așa că, vreau să știți de la mine că eu și Cătălin am hotărât de comun acord să ne despărțim. Ne-am iubit, dar, de la un timp, nu ne-am mai potrivit.

Pe mine și Cătă ne leagă de aici încolo o relație de prietenie frumoasă, mult respect și cel mai important, rolul de părinți ai Norei Luna. Rog presa să ne respecte intimitatea, așa cum și eu am respectat presa la începutul carierei mele. Să avem un 2023 înfloritor”, a scris Feli Donose, într-o postare distribuită pe Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.