Delia și-a umilit o fană pe Internet. Ce cuvinte jignitoare i-a adresat artista

0

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă, în ultima vreme, a apărut în diverse scandaluri, fiind acuzată că nu își respectă publicul. 

Acum, ea este implicată într-o nouă divergență, după ce a scos cel mai controversat clip din carieră, pentru piesa „Sirena Apelor”.

Toată îmbrăcată în latex, de la gât până în vârful degetelor de la mâini și de la picioare, cu părul umed, cercei în sprâncene și un machiaj dramatic al ochilor, Delia este o sirenă mai altfel, una a apelor întunecate. La un moment dat, mușcă dintr-o bucată de carne crudă, fixând camera video cu o privire pătrunzătoare.

Piesa este un cântec de sirenă plin de dor și iubire, cover după Conte Casanova. Cu un videoclip îndrăzneț, din care nu lipsesc cadrele controversate, semnat de Bogdan Daragiu, Delia este o sirenă modernă, fantastică, futuristă, îmbrăcată în latex, cu un look grunge.

„Îmi place să experimentez din punct de vedere muzical, iar Alex Cotoi e partenerul de ‘joacă’ ideal. Sirena Apelor este una dintre piesele pe care abia așteptam să o lansez. Am (re)descoperit-o de curând și m-am bucurat că am putut să o relansez. Eu apreciez mult cultura romă, așa că m-au atras inevitabil foarte mult influențele din lăutarie ale piesei”, a spus Delia.

Ei bine, criticii nu au întârziat cu opiniile lor vizavi de noua piesă. Printre zeci de mesaje răutăcioase, blondina s-a oprit la următorul mesaj, care a enervat-o la culme: „Cartea lui Enoh, cap XIX: Și femeile care s-au rătăcit cu îngerii vor deveni sirene. Geneza 6.4, să nu spuneți că sunt aberații”.

Delia a decis să facă o postare publică, în care îi adresează cuvinte dure acestei persoane, care a ‘îndrăznit’ să își expună o părere vizavi de noua ei piesă.

„Mă, fata mea! Vezi că nu ai terminat de spălat vasele alea din chiuvetă. Du-te și tu și ia un pepene, dar du-te mai târziu, că acum e cald rău de tot. Au dat ăștia de masonerie cu încălzire globală, este rău de tot. Te-ai apucat de citit cartea? Nu ai altă treabă, s-au terminat filmele de pe Netflix? Un ostropel nu facem și noi? Ah, ce mi-e poftă de o musaca.

Geneza… ce geneză, fata mea? Păi dacă piesa se numește ‘Sirena apelor’, în ce ar fi trebuit să mă îmbrac, în veveriță, în urs panda? Eu zic că tu n-ai treabă, dar nici eu nu am prea multă, dacă stau să răspund„, este mesajul transmis de Delia, pe TikTok.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.