Delia, OUT de la iUmor! Cine ar urma să îi ia locul

0

Delia a făcut parte din juriul iUmor încă de la prima ediție a emisiunii, însă după 15 sezoane, artista a fost copleșită de oboseală. Cântăreața a mărturisit că ia în calcul să cedeze scaunul de la masa juriului unei alte vedete. 

De-a lungul celor 15 sezoane, componența juriului iUmor a cunoscut multiple schimbări. Inițial, aceasta îi includea pe Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, însă după plecarea lui Bendeac, s-au succedat mai mulți jurați, inclusiv Costel Bojoc, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, iar acum s-a alăturat și Cosmin Natanticu. 

Cu toate acestea, o nouă schimbare este pe cale să aibă loc, deoarece chiar Delia ar vrea să renunțe la locul ei.

Într-o discuție recentă din culisele emisiunii, Delia le-a dezvăluit colegilor săi intenția sa de a părăsi juriul. Mai mult, artista a pregătit deja terenul pentru o înlocuire, propunându-o pe prietena sa bună, Antonia, pentru a-i lua locul.

„Eu sunt de acord să vină Antonia. Vreau să vină în locul meu”, a spus Delia Matache.

Varianta Deliei a fost apreciată de Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea, care își doresc ca Antonia să fie noua lor colegă.

„Trebuie o fată și un băiat, în locul Deliei și al lui Cheloo. Antonia ar merge în locul Deliei”, a spus Cosmin Natanticu.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.