Delia a răbufnit atunci când a aflat de moartea Anei, femeia sfâșiată de câini în București

0
Delia

Delia este șocată de cazul Anei Oroș, femeia ucisă de câini, pe Lacul Morii, în București. Artista, care este și ea o iubitoare a jogging-ului, a fost de-a dreptul îngrozită atunci când a aflat despre teribila tragedie.

Delia a răbufnit în mediul online, după ce a văzut că o femeie a fost mâncată de vie de câini, în Capitală. Artista, care este și ea o iubitoare a jogging-ului, a fost de-a dreptul îngrozită atunci când a aflat de cazul Anei Oros: „Să mori sfâșiat de câini în anul Domnului. Nu există, bă, așa ceva, nu există într-o Capitală! Nu, refuz!”, a declarat Delia, pe Instagram.

Medicii legiști, care au efectuat autopsia, au dezvăluit că Ana Oros a murit în urma unei hemoragii externe masive. Mușcăturile provocate de animale i-au produs leziuni la nivelul mai multor vase de sânge, printre care și artera femurală.

„Leziunile majore produse de mușcăturile câinilor au fost incompatibile cu viața. Hemoragia externă a fost masivă și a condus la deces. Mușcăturile au produs leziuni și la nivelul unor vase de sânge mari, inclusiv artera femurală.”, au anunțat medicii legiști, potrivit gândul.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.