Deea Maxer și-a refăcut viața după divorț. Cu ce se ocupă iubitul ei, care e mai tânăr decât artista

0

Nici Deea Maxer nu a suferit prea mult după despărțirea de Dinu Maxer și și-a găsit rapid fericirea în brațele altui bărbat.

Deea Maxer are un nou iubit la mai puțin de două luni de la divorțul de Dinu. Dansatoarea se iubește cu Robert, un bărbat mai tânăr decât ea cu 3 ani.

Pe rețelele de socializare, Deea Maxer a început să se afișeze deja cu noul iubit și petrec împreună foarte mult timp. Robert este specialist în vânzări și achiziții auto, dar este pasionat și de motociclete.

Deea Maxer și-a asumat relația și nu ezită să posteze pe rețelele de socializare imagini cu ea și Robert. Dansatoarea l-a prezentat deja prietenilor, dar și fiicei sale, care pare că a fost foarte încântată de el. 

Vedeta a confirmat relația recent, iar acum îi lasă comentarii cu inimioare pe Instagram. „Da, este iubitul meu. Altfel nu aș fi pus acea fotografie”, a declarat Deea Maxer, pentru cancan.ro.

Dinu Maxer s-a despărțit de iubită 

Primul care și-a refăcut viața a fost Dinu Maxer, care s-a afișat alături de Ada. Artistul și Ada, fosta iubită, s-au cunoscut la o petrecere, prin intermediul unor prieteni comuni. 

S-au distrat în club, au petrecut chiar și Paștele împreună, dar atunci și-au dat seama că nu sunt compatibili și de sâmbătă, 29 aprilie, cei doi nu mai formează un cuplu.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.