Deea Maxer a dat vestea cea mare, la patru luni de la divorț

0

Deea Maxer și Robert Drilea sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Deși sunt împreună de doar câteva luni, cei doi petrec tot mai mult timp împreună. 

După divorțul de Dinu Maxer, artista nu a ezitat să arate lumii cât de fericită este în brațele noului iubit. Recent, Deea Maxer a făcut anunțul neașteptat despre relația cu Robert, luând pe toată lumea prin surprindere.

Fosta soție a lui Dinu Maxer a surprins pe toată lumea cu anunțul că ea și partenerul ei s-au mutat deja împreună, deși sunt împreună de doar câteva luni. 

Deea a mai precizat ca nu a primit încă inelul de logodna de la Robert, însă i-a făcut un cadou mult mai special, i-a oferit cheile de la casa lui, imobil in care Deea locuiește de acum.

„Eu am primit cel mai mișto inel. Mi-a pus Robert pe deget inelul de la cheile casei lui, așa că mai important decât asta ce contează”, a declarat Deea Maxer pentru un post TV.

La finalul lunii martie, Dinu și Deea Maxer luau pe toată lumea prin surprindere și anunțau că divorțează, după 15 ani de căsnicie și 18 de relație.

Se pare că artista a mai dat o șansă iubirii și se declară mai fericită ca niciodată alături de Robert Drilea. Acesta este cu 3 ani mai tânăr decât ea, însă diferența de vârstă dintre ei este aproape insesizabilă.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.