Decizia luată de Theo Rose și Irina Rimes după conflictul de la Vocea României

0

În urmă cu câteva săptămâni, Theo Rose și Irina Rimes au avut un schimb de replici tăioase, în urma cărora cea din urmă a fost criticată aspru de internauți. 

Cele două cântărețe au dezvăluit că nu a existat niciun conflict și chiar urmează să lanseze o piesă împreună.

Recent, cele două au anunțat că vor lansa o piesă împreună, melodia  „Stingeți luminile”, pe care au cântat-o în premieră, în cadrul unei emisiuni radio.

Iubita lui Anghel Damian a mărturisit că scandalul care a pornit în mediul online, nu le-a implicat pe ea și pe Irina, ci mai degrabă pe fanii lor, care au interpretat greșit ce s-a întâmplat în cadrul emisiunii.

„Mi-a părut rău pentru ce s-a întâmplat cu Irina fiindcă a fost o chestie nejustificată. A fost, de fapt, un scandal între oameni, nu între noi. Și oamenii au tot amplificat, au interpretat tot felul de lucruri. La un moment dat o luaseră razna pe partea că mie nu îmi mai convine asocierea cu lăutăria, dintr-odată. Au interpretat ei în diferite feluri și s-au certat pe interpretările lor, nicidecum pe ce a fost de fapt acolo”, a declarat Theo Rose.

Irina Rimes a primit multe critici în urma schimbului de replici cu Theo Rose. Cântăreața a spus că inițial nu a considerat că a făcut un lucru greșit, apoi și-a dat seama că unii oameni pot interpreta lucrurile greșit.

„La început nu mi-am dat seama ce am făcut greșit, după care m-am uitat la video-uri, că nici ața mea nu mergea cu ce am spus. Și, în context, într-adevăr, pentru un om care nu are răbdare să caute, să înțeleagă ce s-a întâmplat, ar putea să-și facă o părere de genul ăsta. Și cumva, asumându-mi, căderea e mai ușoară. Dar n-aș putea să mint, să spun că nu mă atinge”, a mărturisit Irina Rimes.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.