David Puşcaş, dezvăluiri traumatizante despre copilăria cu Luminiţa Anghel: „M-a călcat în picioare efectiv!”

0
Luminița Anghel

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, susține că Silviu Dumitriade, soţul mamei sale, l-a bătut cu pumnii și picioarele și era tot timpul pedepsit în casă.

David face acuzaţii grave. Deși nu are o relație bună cu mama sa, tânărul susține că a trecut prin chinuri groaznice în copilărie din cauza bărbatului din viaţa artistei.

„El a schimbat lucrurile în casă. Nu m-a dorit. Nici familia lui.”, a povestit David Pușcaș.

Mai grav, în afara restricțiilor „cazone”, David ar fi fost supus și unor tratamente violente, care și-au pus amprenta ireversibil asupra sa.

„M-a călcat în picioare, efectiv. Nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat”, a susținut David, în cadrul emisiunii„În Oglindă”.

Fiul cântăreței susţine că era și tot timpul pedepsit de către Luminița Anghel și de către Silviu Dumitriade. „Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Eu niciodată n-am putut să mă duc să-mi fac un sandwich, îmi zicea că nu am dreptul pentru că n-am pus bani. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis”, a mai spus David Pușcaș.

Unul dintre marile regrete ale tânărului este că atunci când Luminița Anghel s-a separat de Marcel Pușcaș, bărbatul alături de care artista l-a adoptat pe David, nu a ales să trăiască împreună cu tatăl său.

„M-am simțit vinovat că nu m-am dus la tata. Cu mama nu mai am nici o treabă. Am trăit 18 ani în casa unui străin. Oare ce am însemnat pentru ea? Ea a spus că a adoptat la impuls”, a mai declarat fiul Luminiței Anghel, despre care David spune că este o persoană toxică.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.