Daniela Crudu, imagini de senzație cu burtica de gravidă

0

Daniela Crudu este însărcinată și în luna mai urmează să devină mămică. Plină de emoții, frumoasa brunetă a realizat o ședință foto cu burtica de gravidă.

Îmbrăcată într-o rochie neagră și transparentă din dantelă, ținută ce i-a pus în evidență burtica de mămică, Daniela Crudu a radiat de fericire.

Imagine

Fosta asistentă TV de la „Neatza” și „Un show păcător” avea oricum un corp de invidiat, iar trăsăturile de gravidă și faptul că s-a mai rotunjit puțin de când este însărcinată nu o fac decât să arate și mai bine, scriu cei de la click.ro.

Daniela Crudu a mărturisit că abia așteaptă să nască. „Ce moment frumos! O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea.”, a spus bruneta.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că este nerăbdătoare să-și strângă în brațe fetița.

„Mă simt bine, totul decurge foarte bine, totul e foarte ok. Acum nu îmi mai doresc să mă expun foarte mult, să vorbesc, vreau să-mi văd de treaba mea. Pot în continuare să-mi văd de activitatea mea, sunt foarte nerăbdătoare să o strâng în brațe, abia aștept. Mai am și momente în care obosesc, dar oricum îmi fac de lucru, am treabă și nu stau să mă gândesc la partea asta, să iau în seamă”, a adăugat Daniela Crudu, pentru Spynews.ro.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.