Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios

0

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios, la mai bine de doi ani de când au spus da în fața ofițerului de la starea civilă. Cuplul a radiat la propriu și la figurat, iar evenimentul a fost desprins din povești.

După slujbă, a urmat o petrecere fabuloasă într-un local situat pe malul lacului Buftea.

Într-un cadru de vis, la una dintre cele mai exclusiviste locații din Capitală, Luca Tiago a fost cavaler de onoare la nunta tatălui său. Dani Oțil și Gabriela și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. În ziua cea mare, alături le-au fost familiile, echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, dar și apropiații.

Pentru această zi unică în viața ei, Gabriela Prisăcariu a optat pentru o rochie cu trenă care îi venea ca turnată. Dani Oțil nu s-a lăsat nici el mai prejos. Soțul modelului a optat pentru un costum făcut la comandă care îi venea de minune.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios după cinci ani de relație. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit civil pe 15 mai 2021 și au devenit pentru prima dată părinți în luna septembrie a anului 2021.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.