Dan Chișu rupe tăcerea despre relația cu Alina Chivulescu: „Am divorțat în același loc”

0
Alina Chivulescu

Deși se cunosc de foarte mulți ani, Dan Chișu și Alina Chivulescu trăiesc o frumoasă poveste de iubire din 2014. Au fost prieteni foarte buni, însă nu le-a trecut niciodată prin minte că vor ajunge să se căsătorească.

Invitat al podcastului lui Marius Tucă, „Viața mea e un roman”, Chișu a povesti cum a început relația cu actrița Alina Chivulescu. De 4 ani este soția lui, după alți patru ani de la înfiriparea iubirii.

„Eram hotărât să nu mă căsătoresc niciodată. O cunoșteam pe Alina, ne știam… Paradoxal, la premiera de la «Selfie» (n.red. – în 2014, ambii au jucat în peliculă), nu a mai venit Mihaela, era plecată la Monte Carlo, iar cei de acolo mi-au zis să stau lângă Chivuleasca. Ne-am întâlnit cu mulți ani înainte la avocatul unde venisem eu să-mi recunoască divorțul din Franța, iar ea era pentru actele de la divorțul ei. Am divorțat în același loc”, a dezvăluit Dan Chișu în emisiune, conform libertatea.ro.

Cu această ocazie, Chișu a precizat că nu au avut vreo relație apropiată niciodată, așa cum s-a vehiculat. Mai mult, niciun dintre ei nu dorea să se mai căsătorească.

„Când ne-am împrietenit, ieșeam foarte des, iar Alina mi-a zis: «E o relație mișto, îmi place, dar vezi că eu nu mai vreau să mă căsătoresc niciodată!». «Foarte bine. Și eu la fel!», i-am răspuns. Și ce fac minus cu minus? Ne-am căsătorit și suntem fericiți. Dar suntem conștienți că în oricare alt moment, dacă am fi încercat, nu am fi reușit.

Înțelepciunea mea, mai mică, a ei, mai mare, nu mai e slalomul printre defectele celuilalt. Noi ne înțelegem atât de bine de parcă ne-am cunoaște de-o viață. Cu toate că ne știm de vreo 30 și ceva de ani, fără să se fi întâmplat nimic până acum opt. Au scris niște ziare: «Vai, s-a reluat relația…». Nu e adevărat, nu am avut niciodată o relație, ne-am cunoscut, eu am admirat-o, atât, până în 2014″, a explicat Dan Chișu.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.