Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală

0

Carmen Iohannis a fost prezentă la festivitatea de deschidere a anului școlar, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, acolo unde predă limba engleză. Soția președintelui este anul acesta dirigintă la clasa a X-a.

Soția președintelui Klaus Iohannis și-a făcut apariția într-o rochie turcoaz, purtând ochelari de soare la ochi și având pantofi și geantă de culoare nude.

Imagine

Prima Doamnă a declarat că își doreşte o comunicare bună cu elevii săi, perseverenţă şi multă bucurie. 

Vă doresc tuturor, elevilor, profesorilor și părinților un an cu mult succes și reușite. Ne dorim să avem răbdare unii cu alții, comunicare bună, perseverență și multă bucurie și cred că și legile învățământului care din acest an vor fi implementate ne vor aduce bucurie și sper să fie de bun augur”, a spus Carmen Iohannis, care a răspuns apoi scurt și câtorva dintre întrebările jurnaliștilor prezenți.

Soția lui Klaus Iohannis a spus că speră ca programul „România educată” să fie implementat până la finalul mandatului de președinte al soțului ei și a recunoscut că i-a fost dor de elevi. După aceea s-a întors către ei, i-a îmbrățișat și au făcut fotografia de început de an.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.