Cum s-a afișat Andreea Bălan alături de noul iubit. Cei doi și-au oficializat relația

0

Andreea Bălan și-a oficializat relația cu tenismenul Victor Cornea și a postat primele imagini cu noul iubit.

De câteva zile, vedeta s-a afișat în compania tenismenului Victor Cornea. Aceasta a fost chiar și pe terenul de tenis, pentru a-i face galerie, și nu a ezitat să îl filmeze. Cei doi și-au băut cafeaua împreună și s-au plimbat într- decapotabilă de lux.

Andreea Bălan a făcut public un story în care îl ține de mână pe Victor, dând de înțeles că relația lor este una serioasă. Cei doi se află în acest moment în Germania, acolo unde tenismenul are antrenamente. 

Imagine

Cine este Victor Cornea

Victor Cornea este locul 1.212 mondial la simplu, asta pentru că și-a concentrat atenția către proba de dublu, clasament în care ocupă poziția a 84-a ATP, cea mai bună din carieră.

În 2023, Cornea a câștigat 5 trofee la dublu, toate la competiții de tip challenger.

Bărbatul este cu nouă ani mai tânăr decât ea, fiind destul de cunoscut în lumea sportului, după ce a reușit să obțină cea mai bună poziție a sa în clasamentul ATP la dublu, locul 84 mondial.

Andreea Bălan declara că pentru ei contează iubirea, nu lucrurile materiale

În cadrul unui interviu, Andreea Bălan mărturisea că nu pune preț pe lucrurile materiale, ci viața personală este cea care contează cel mai mult. „Eu dacă aleg pe cineva aleg pentru că îmi place de cineva nu pentru că aș avea nevoie de cineva. Oamenii au absolut tot ce contează femeie sau bărbat sau pur și simplu un om în normal care tu alegi un suflet potrivit pentru tine. Trebuie să alegi un suflet care e bun pentru tine, potrivit pentru tine și nu te uiți la niciun aspect de genul ăsta, alegi sufletul și aleg iubirea.

Am mai dat interviu și am fost întrebat ce aș alege, clar iubirea pentru că suntem aici să iubim să fim iubiți și tot universul este făcut din iubire. Nu contează absolut nimic altceva decât iubirea, nimic până la urmă. Banii se fac, dacă ai cap îi faci și eu singură îi fac de 20 de ani. Pentru mine banii nu mai este o problemă de foarte mult timp așa că în general trebuie să primeze iubirea, dragostea”, spunea Andreea Bălan despre viața amoroasă.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.