Cum îl cheamă, de  fapt, pe Dani Oțil în buletin. Al doilea prenume e după medicul care l-a adus pe lume

0

Dani Oțil și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai longevive cupluri de prezentatori de televiziune din România, care au făcut furori încă de la începutul anilor 2000 pe micile ecrane. De 24 de ani sunt urmăriți în număr tot mai mare și se bucură de un public fidel.

Pe lângă platoul de televiziune, aceștia împart o lungă și frumoasă relație de prietenie și, pentru a-și dovedi sinceritatea, au fost invitați în cadrul Testului poligraf realizat de Selly, unde și-au adresat întrebări unul altuia. Cu această ocazie, foarte multe persoane au putut afla cum îș cheamă, de fapt, pe Dani Oțil.

„Este adevărat că te numești Daniel Zeno Oțil? Este adevărat că porți numele ginecologului care te-a adus pe lume?”, l-a întrebat Răzvan Simion pe Dani Oțil.

„În buletin așa e, port numele la ginecolog”, a răspuns Dani Oțil.

Pe lângă televiziune, Dani Oțil mai are o pasiune foarte mare – raliul. Nu e un hobby recent, dar în copilărie nu avea bani pentru a putea face lucruri concrete în acest sens.

„Eu nu am această pasiune de ceva timp, pentru că nu am avut niciodată buget pentru ea. Le spuneam unor „grei” din domeniu că noi aveam curse stradale la Reșița, dar nu aveam casa la bulevard, dar tot ajungea mirosul de cauciuc de la carturi peste stradă la mine. Duminică dimineața știam. Nu-mi permiteam să merg nici la carturi, noi am fost extrem de săraci. Chiar am fost foarte, foarte săraci”, a mai spus Dani Oțil.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.