Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Mugur Mihăescu. Ivona face bani frumoși la Londra

0
mugur mihaescu

Mugur Mihăescu a decis să iasă din lumina reflectoarelor și să se dedice mai mult afacerilor personale, dar și familiei. Comedianul se mândrește cu frumoasa sa soție, Rodica, care este o prezență discretă.

Însă și Ivona, fiica sa, îi oferă numeroase motive de mândrie. Tânăra de 23 de ani locuiește în Marea Britanie, după ce a finalizat studiile acolo, și deține un loc de muncă.

Conform lui Mugur, tânără a deținut și un job în zona imobiliarelor și are o înclinație spre limbile străine, nimeni din Londra neputându-și să-și dea seama că engleza nu este limba sa nativă.

„Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața… E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită.

Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine. Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară”, a povestit recent Mugur Mihăescu, în emisiunea lui Cristian Brancu.

Mugur Mihăescu și fiica sa au avut dintotdeauna o relație excelentă. iar actorul a fost un tată îngăduitor, care a susținut dorințele și aspirațiile fiicei.

„Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârșire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Și dacă ea va înțelege această poruncă, dată de o morală și de o bună creștere, cred că a înțeles esențialul”, declara Mugur Mihăescu cu ani în urmă.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.