Cum arată și cât a costat inelul cu diamante pe care Ianis Hagi i l-a dat iubitei sale, când a cerut-o în căsătorie 

0

Ianis, fiul lui Gică Hagi, și-a cerut iubita în căsătorie la Paris, în fața Turnului Eiffel. Fotbalistul i-a pus pe deget inelul de logodnă. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani.

Sportivul român, în vârstă de 24 de ani, a postat o poză pe rețelele sociale în care a îngenuncheat în fața partenerei sale, Elena Tănase, în vârstă de 23 de ani, pentru a-i oferi inelul.

Elena nu se aștepta la un astfel de moment și a fost extrem de emoționată. Ea a spus, extrem de fericită, marele ”Da”, astfel că se anunță o nuntă ca-n povești în familia Hagi. Conform surselor cancan.ro, fotbalistul lui Rangers, ar fi cheltuit 100.000 de euro pentru a-și surprinde viitoarea soție. Din această sumă, 50.000 euro a costat numai inelul cu diamante.

Elena, o tânără studentă care locuiește în Constanța și este de origine aromână, a fost prezentată familiei, atât Gică Hagi cât și soția sa Marilena fiind încântați de viitoarea noră. 

Reacția tatălui său, Gică Hagi

„Regele” a precizat că se simte extrem de bucuros pentru realizarea fiului său și că s-a liniștit. De asemenea, Gică Hagi a precizat că, odată cu cererea lui Ianis Hagi pentru partenera sa, Elena, le-a spus celor doi să se împace cât mai bine unul cu celălalt.

„O bucurie! Bravo lui că își asumă, ia decizii, e responsabil! Un copil liniștit, care știe ce face în viață. Eu ca părinte sunt foarte, foarte liniștit. (n.r. v-a luat prin surprindere?) Pe mine? Am aflat printre primii. S-a întâmplat între ei doi. Cum le-am spus și lor, să se împace bine unul cu celălalt. Foarte fericit sunt!”, a spus Gică Hagi la un post TV.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.