Cum arată „palatul” lui Alexandru Ciucu de 2.000 metri pătrați, unde vrea să le aducă pe fetițele sale

0
Alexandru Ciucu

Divorțul răsunător dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu aduce în prim-plan viața luxoasă de care are parte cunoscutul creator de modă.

După separare, solista s-a mutat într-un apartament din București, în timp Alexandru Ciucu își duce existența într-un „palat” de 2.000 de metri pătrați, potrivit click.ro.

Designerul a cerut în instanță ca cele două fete ale cuplului, Carolina şi Raisa, să aibă domiciuliul în casa lui din Pipera, acolo unde au și crescut, pe motiv că are mult mai mult spaţiu decât fosta sa parteneră de viață.

foto: click.ro

Mai mult, cunoscutul designer conduce și un bolid luxos, care valorează 100.000 de euro, mai mult decât un apartament. Nu este singura mașină cu care Alexandru Ciucu se mândrește. La prima înfățișare pentru procesul de custodie a ajuns cu o altă mașină de aproape 150 de mii de euro.

Marți, 3 mai, cei doi foști parteneri de viață au avut termen la Judecătoria din Buftea în procesul pentru custodia celor două fiice.

Se luptă în instanță pentru custodia fiicelor

Alina Sorescu este prima care a făcut primele declarații pe contul său personal de Instagram despre separarea de Alexandru Ciucu.

„La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum”, a scris Alina Sorescu pe rețeaua de socializare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.