Cum arată Maria Dragomiroiu în costum de baie la 66 de ani

0
Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai frumoase și apreciate interprete de muzică populare din România. Cântăreața are un talent muzical uimitor, dar este cunoscută și pentru podoaba capilară de invidiat pe care o are.

Recent, Maria Dragomiroiu a postat pe Facebook o serie de fotografii de la mare, în unele dintre acestea apărând alături de soţul ei. „13 ianuarie 2022, la plajă în Miami!”, a scris ea în dreptul pozelor postate pe Facebook.

Maria Dragomiroiu s-a dus în Statele Unite ca să susțină mai multe spectacole în marile orașe, alături de Romică Țociu, Gheorghe Gheorghiu, Cornel Palade, dar și alți artiști. Vedeta se bucură de foarte mulți fani, astfel că este mulțumită pentru că poate să aducă zâmbetele pe fețele românilor.

În vârstă de 66 de ani, Maria Dragomiroiu a ieșit la pensie, dar continuă să fie foarte activă în muzică. Artista de muzică populară cântă la diferite evenimente, obișnuia să susțină și concerte, înregistrează melodii și filmează noi videoclipuri, potrivit tabu.ro.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.