Cum arată Flavia Mihășan după ce și-a tăiat pleoapele. Transformare totală!

0
flavia mihasan

Flavia Mihășan, în vârstă de 38 de ani, s-a lăsat pe mâna medicului estetician, care a ajutat-o să scape de o imperfecțiune la nivelul feței.

Fosta asistentă a decis să își taie pleoapele. Asta înseamnă că medicul estetician a îndepărtat surplusul de țesut de pe pleoapa inferioară.

„Este o procedură foarte simplă, de blefaroplastie. Eu sunt foarte relaxată cu chestiile astea, pentru că am încredere în medici. Mi-am făcut-o pentru că mi-o doream de mult timp și nu am avut timp până acum să fac chestia asta.

E evident, prioritari sunt copiii, așa va fi toată viața. Dacă tu ești bine, și copiii sunt bine, cam asta e concluzia la care am ajuns eu de când sunt mamă”, a declarat Flavia Mihășan, pentru Spynews.

„A durat 25 de minute operația. Nu e absolut nimic, nu te doare nimic. Nu durează mult nici recuperarea, durează foarte puțin totul, poți să mergi la birou luni, dacă faci intervenția joi sau vineri. E chiar indicat să aplici produse de machiaj”, a concluzionat Flavia Mihășan.

Înainte de intervenție

Pleoapele superioare pot limita abilitatea de a vedea bine. În acest caz, împreuna cu blefaroplastia superioară, se poate recomanda și un lifting la nivelul sprâncenelor, în cazul în care există și o poziție joasă a acestora, odată cu excesul de tegument al pleoapei superioare.

Grăsimea care produce protruzia pleoapei superioare poate fi excizată sau repoziționată. Blefaroplastia poate elimina aspectul de pungi și elimina excesul de tegument, îmbunătățind câmpul vizual.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.