Cum arată fiica Corinei Dănilă la 19 ani. Rianna seamănă izbitor cu mama sa

0
Corina Dănilă

Corina Dănilă publică rar fotografii cu fiica sa, fiind discretă în privința vieți personale. De curând vedeta a postat o imagine cu Rianna, cu ocazia aniversării de 19 ani.

Dănilă a pus o postare pe rețelele sociale pentru a-și împărtăși dragostea pentru fiica ei.

„Totul meu. Sunt mândră de tine. 19 ani”, a scris Corina Dănilă în dreptul fotografiei. Fanii au observat imediat că mama și fiica seamănă izbitor. Sunt ca două picături de apă.

Corina Dănilă a fost mereu foarte discretă când vine vorba de viața personală. A divorțat de afaceristul Norris Măgean, tatăl Riannei, în 2009, când copila avea doar cinci ani.

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteață, comunicativă și ne înțelegem foarte bine, suntem pe aceeași lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescență. Eu o încurajez și o susțin necondiționat în tot ce-și dorește să facă. Și așa voi face și mai departe”, spunea Corina Dănilă despre fiica sa, conform unica.ro.

Corina Dănilă și-a constuit o carieră lăudabilă în televiziune, teatru și filmografie. Corina Dănilă a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București, în 1994, devenind cunoscută în acel an ca prezentatoare de știri.

În ceea ce privește actoria, Corina Dănilă a devenit celebră cu rolul Anei Dogaru, rol principal feminine, în telenovela „Numai iubirea”, din 2004.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.