Cum arată Andreea Marin în colanți. Vedeta e mereu prezentă în sala de fitness

0

Andreea Marin a atras atenția cu cea mai recentă ipostază în care apare pe rețelele de socializare. 

Vedeta în vârstă de 49 de ani a arătat cum face sport în incinta casei sale, pentru a se menține în formă.

Ea are amenajată într-o cameră din casă o sală de fitness improvizată, acolo unde are o bandă de alergat. Recent a apărut într-o ținută sport, cu colanți și pantofi sport, și a început alergarea.

„Am făcut o grămadă de schimbări în ultimul an, e timpul să schimb și banda de alergare, trec la un nivel superior. (…) Să investesc în sănătatea și în bunăstarea mea a fost mereu o afacere bună”, a transmis vedeta într-un clip postat pe Facebook, în care e surprinsă alergând.

Imagine

Andreea Marin a reușit să slăbească 16 kilograme prin schimbări semnificative în stilul de viață. Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize!” a dezvăluit cum a reușit să scape de kilogramele în plus într-un mod sănătos. 

În ultima perioadă, Andreea Marin s-a confruntat cu diverse simptome care au afectat nu doar starea sa fizică, ci și cea mentală. Vedeta a decis să facă analize amănunțite și tratament medical. Însă, pe lângă soluțiile medicale, Andreea a optat și pentru o schimbare radicală în ceea ce privește alimentația și stilul de viață.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.