Cum arată Anamaria Prodan ca NFT? Impresara, de nerecunoscut

0
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan intră în metavers. Impresara lansează miercuri, 14 septembrie, la Dubai, propria colecție de NFT-uri. Avatarul digital al acesteia reproduce întocmai trăsăturile sale fizice.

Anamaria Prodan vrea să dea lovitura pe piața cryptomonedelor, dar și a NFT-urilor. Astfel, impresara se poate mândri că este prima femeie de afaceri din România care își lansează propria colecție de NFT-uri.

„Piața actuală a NFT-urilor este în plină ascensiune, la fel sunt și proiectele noastre legate de piața cryptomonedelor și cea a NFT-urilor. Fac parte din mai multe proiecte frumoase, unul dintre ele fiind CyCoin în care sunt investitor majoritar și care o să fie lansat în viitorul apropiat.

În mod evident, proiectul Anamaria Prodan NFTs este unul de suflet pentru mine și sunt sigură că va avea un succes foarte mare. Am lucrat cu o echipă creativă de profesioniști și advisors, experți în domeniul blockchain și, implicit, în tot ceea ce înseamnă piață de NFT-uri și sunt convinsă că împreună vom face lucruri mari”, a declarat Anamaria Prodan, încântată peste măsură de noul ei proiect.

Avatarele digitale din colecția Anamaria Prodan NFTs beneficiază de un design robotic, ce reproduce aproape identic trăsăturile fizice ale vedetei. Tatuajele impresarei sunt la locul lor, iar „dotările” sexy impresarei sunt puse și ele în evidență de o ținută cât se poate de sumară.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.