Cum arată acum și cu ce se ocupă actorul din rolul lui Alex, puștiul din „Singur acasă 3”

0
singur acasa

Din maratonul filmelor de Crăciun nu lipsește și binecunoscuta serie Singur acasă. Sâmbătă a fost difuzat cel de-al treilea film al seriei, cel cu Alex, puștiul care le vine de hac unor hoți.

Alex David Linz, actorul care l-a interpretat pe Alex Pruitt în Singur acasă 3, are 32 de ani acum. Avea doar 8 ani în 1997 atunci când a primit rolul, care i-a adus faima internațională. Actorul cu origini americane și evreiești a absolvit liceul Alexander Hamilton din Los Angeles, pe vremea când avea propria lui formație numită The Fez Armada.

Apoi el a urmat cursurile Universității din California, Berkeley pe care a absolvit-o în 2011. Pe timpul facultății, Alex a fost membru al unui grup care făcea improvizație, grup numit Jericho!. În 2017, el a absolvit și programul de master în domeniul planificării urbane și regionale la UCLA.

Pe lângă succesul înregistrat cu filmul Singur Acasă 3, Alex a mai jucat și rolul lui Phillip Chancellor IV în The Young and the Restless, apoi în filmul One Fine Day (1996). Alex a mai jucat și în My Brother The Pig, Bruno (2000), Bounce, The Jennie Project (2001).

În 2003, Alex a avut un succes enorm când a primit rolul lui Alex Schlotsky în serialul Disney numit Full-Court Miracle, regizat de Stuart Gillard. De asemenea, tânărul actor a jucat și în comedia de familie Exit 9, iar apoi a apărut în seriale precum Crossballs: The Debate Show și Jack & Bobby. În 2005, Alex a jucat rolul lui Billy în filmul The Amateurs.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.