Cum a trecut Andreea Antonescu peste despărțirea de tatăl fetiței sale

0

Andreea Antonescu a dezvăluit cum a trecut peste perioada dificilă de după despărțirea de Victor Vrînceanu, bărbatul căruia i-a dăruit o fetiță anul trecut, în decembrie.

Cei doi au decis să pună punct relației lor la doar câteva luni de la nașterea fetiței lor. Această perioadă a fost una dificilă pentru cântăreață, dar se pare că acum lucrurile s-au așezat și este mai fericită ca niciodată, petrecând timp cu cele două fiice ale sale.

Această experiență a adus beneficii, deoarece acum se bucură de o fericire mai mare decât oricând. Pe rețelele de socializare, artista împărtășește cu fanii săi diferite momente din viața sa de zi cu zi. Recent, artista a dezvăluit pentru publicația VIVA! că există lucruri frumoase în viața ei, iar cele două fetițe ale sale sunt cele care îi aduc zâmbetul pe buze.

„Îmi place foarte mult ce trăiesc acum! Sienna îmi este și prietenă, și confidentă, iar bebelina este ca o jucărie plină de viață și iubire, cu care ne petrecem timpul în cel mai frumos mod. Datorită bebelușei, simt că am întinerit din nou, în niciun caz nu mă simt de 40 de ani! Fetițele mă ajută să redescopăr copilul, adolescenta din mine, iar acest lucru mă împlinește”, a mărturisit Andreea Antonescu.

Artista recunoaște că cele mai prețioase comori ale sale sunt propriile fiice și este foarte fericită pentru momentele petrecute împreună. De asemenea, Andreea Antonescu se simte recunoscătoare că fiica sa cea mică își dezvoltă abilitățile în fiecare zi. Vedeta a postat recent pe pagina sa de Instagram o imagine emoționantă cu micuța ei, care de 4 luni îi face viața mai specială.

De peste 4 luni se întâmplă o mulțime de lucruri frumoase în viața mea, iar fiecare moment în care bebelina deprinde abilități noi este o reală bucurie”, a transmis artista.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.