Cum a reușit Dan Bittman să scape de șapte kilograme fără prea mare efort

0

Dan Bittman a mărturisit că a adoptat o rutină din ce în ce mai populară în ultima vreme, iar rezultatele s-au văzut.

Artistul a dezvăluit, pentru ciao.ro, că dacă de Revelion va avea concerte în București, pentru Crăciun nu și-a făcut planuri decât cu familia, pe care o va răsfăța cu preparate gătite chiar de el.

Artistul e specialist în sarmale, borș de legume, pui pe sticlă și cartofi la cuptor.  Nu se teme că va pune kilograme, pentru că este într-o formă fizică foarte bună. Spune că reușit să slăbească nu mai puțin de șapte kilograme.

„Am încercat o chestie și văd că la mine a funcționat. Mănânc în fiecare zi, după ora 14:00. Între 14.00 și 22.00. Și mi se pare ok, adică nici nu mi-e foame, nici nu trebuie să țin dietă strictă. Mănânc cu pâine, mănânc de toate”, a mărturisit artistul pentru Ciao.

Amintim că postul intermitent – rutina descrisă de artist – este un model alimentar care presupune alternarea perioadelor de limitare a consumului de alimente cu perioade de timp în care persoana consumă alimente solide și lichide.

Promovat intens ca metodă eficientă de slăbit, dar a cărui binefacere nu ar fi doar scăderea în greutate, postul intermitent a devenit aproape o modă.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.