Cum a fost surprinsă Celine Dion după luni de absență

0
Celine Dion

Slăbită din cauza problemelor de sănătate, cântăreața Celine Dion a ținut totuși să-și arate toată solidaritatea cu poporul ucrainean, printr-o postare pe Instagram.

După luni de absență și anularea turneului ei din februarie, Céline tocmai a reapărut pe rețelele de socializare. Cântăreața din Quebec, în vârstă de 54 de ani, și-a arătat sprijinul pentru poporul ucrainean printr-un videoclip cât se poate de solemn: așezată în fața camerei, cu părul legat, Celine Dion era îmbrăcată într-o jachetă albă, în semn de pace.

„Sunt pentru Ucraina și pentru refugiații din întreaga lume”, începe ea, cu mâna dreaptă sprijinită pe inimă. „Invit liderii mondiali să acționeze pentru a-i ajuta pe toți cei care sunt forțați să-și părăsească casele. Trebuie să ne asigurăm că primesc sprijinul de care au nevoie disperată acum”, a fost mesajul ei însoțit de hashtag-ul StandUpForUkraine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Céline Dion (@celinedion)

O apariție incredibilă pentru Celine Dion, care deja publicase un mesaj pe 28 februarie, pentru a denunța războiul care afectează Ucraina. „Pentru voi, curajoși ai Ucrainei, vă suntem alături din toată inima. Suntem șocați și întristați, dar și foarte inspirați de curajul vostru… Aveți sprijinul și rugăciunile noastre pentru pace”, a scris ea.

Dincolo de mesajul ei emoționant, fanii lui Celine Dion au putut să vadă din nou chipul idolului lor. „Sunt atât de fericit, chiar dacă este în circumstanțe atât de triste. Îți mulțumesc că faci mereu tot ce poți pentru a ajuta când poți. Multumesc mult Celine. Ai grijă. Te iubesc”, scrie un utilizator sub postarea sa.

Este adevărat că aparițiile cântăreței au devenit rare de câteva luni, din cauza stării sale de sănătate. După ce a anulat turneul său muzical, una dintre rudele sale a declarat pe 7 februarie pentru Le Parisien că „Céline are o problemă digestivă de mult timp, iar asta duce la spasme musculare, dar și la scăderea în greutate”.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.