Cum a cucerit-o Cătălin Scărlătescu pe iubita lui, Doina Teodoru, cu 17 ani mai tânără

0
Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar testul surprem al relaţiei lor a fost plecarea în America Express, acolo unde au făcut echipă.

Doina Teodoru a venit la Chefi la cuțite și l-a luat la ,,roast” pe Chef Cătălin Scărlătescu. Actrița a vrut să-l impresioneze pe iubitul ei, să-i demonstreze că se pricepe și la gătit, cu speranţa că preparatul ei îl va da pe spate pe juratul de la „Chefi la cuțite”.

Scărlătescu s-a emoționat atunci când și-a văzut partenera într-o asemenea ipostază.

„Pe Cătălin l-am cunoscut acum două veri, în Vama Veche. Eu eram cu cineva, el era cu mai multe. Toate relații «serioase», așa le numește el. Dar, vă spun, la câte relații pasagere a avut Cătălin, puteți să-i spuneți Gara de Nord.

Nu-i spun Aeroportul Henri Coandă, pentru că a avut doar câteva «zboruri interne», E un naționalist convins. Prima oară m-a invitat să luăm masa, a doua oară a vrut să-mi gătească cina. Am înțeles aluzia, am acceptat, mai ales că eram aproape convinsă că nu știe se face. Înainte de asta, i-am zis că-mi plac organele. N-a înțeles, așa că mi-a gătit o inimă de bou“, a spus Doina Teodoru în roastul său, spre amuzamentul juraţilor, dar şi al telespectatorilor.

Deși este destul de discret atunci când vine vorba despre vița personală, dar mai ales cea amoroasă, Cătălin Scărlătescu nu ratează niciun moment să se afișeze cu iubita lui pe rețelele de socializare. Recent, aceasta a postat o poză în care se sărută pasional cu iubita lui chiar în platoul emisiunii Chefi la cuțite.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.