Cu cine se iubește Victoria Răileanu la trei ani de la divorțul de Conrad Mericoffer

0

Victoria Răileanu a reușit să depășească problemele pe care le-a avut după divorț și pentru care a avut nevoie de psiholog și acum este din nou fericită alături de un bărbat despre care spune că „are doza perfectă de nebunie”.

La trei ani de la divorțul de Conrad Mericoffer, actrița iubește din nou. Vichi, cum îi zic apropiații, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu noul iubit, pe nume Adrian Ștefănescu, cu care este împreună de mai bine de un an.

Adrian lucrează în domeniul marketing-ului. Cei doi locuiesc deja împreună și au o pasiune comună – drumețiile în natură.

„First date – nicio așteptare nici de la el, nici de la ea. 3 sticle de apa plată mai târziu ea îi complimentează adidașii. El, instant, îi complimentează ochii. Ea roșește. 7 ore mai târziu ea își spune “da, drăguț! Dacă e și puțin nebun, e perfect.” Little did she know că tipul are doza perfectă de nebunie. D’aia sănătoasă. Un an și două luni mai târziu se ceartă pe tablou sau print în casă. Nu pot rămâne supărați unul pe altul. “Nu mai punem nimic!! Dă-le-ncolo de tablouri și printuri.” Un an și două luni mai târziu she’s still in love și nu-i e rușine”, a scris actrița în dreptul fotografiei în care apare în brațele iubitului.

„Mna, să fie și public! Tăub dă toate sentimentele și emoțiile inimii mele!”, a replicat Adrian, în dreptul postării iubitei sale.

Victoria Rîileanu s-a despărțit de actorul Conrad Mericoffer, în vara anului 2020, după o relație de 7 ani. Cei doi au împreună un băiat pe nume Carol, născut în 2015.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.