Cu cine a înlocuit-o Alin Ionescu pe Cristina Spătar! O răsfață cu daruri scumpe, în timp ce fosta soție are probleme cu banii

0

Timp de opt ani, Cristina Spătar şi Alin Ionescu au format unul dintre cele mai importante cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Albert şi Aida, însă relaţia lor s-a terminat definitiv în 2016.

Cei doi foşti soţi nici măcar nu îşi mai vorbesc iar acum Cristina Spătar se află în plin proces cu fostul soț pentru pensia alimentară a copiilor. În timp ce artista se chinuie cu banii, soțul ei trăiește fericit alături de noua lui soție, cu care s-a căsătorit pe 15 iulie 2019.

Larisa, actuala soție a lui Alin Ionescu, este o femeie foarte frumoasă și își întreține contul de Instagram cu imagini sexy, spre bucuria celor 101 mii de urmăritori.

foto: Instagram

Deși e mămica unui băiețel, Larisa Ionescu și-a păstrat silueta de adolescentă, pe care nu se sfiiește să o arate ori de câte ori care ocazia, în imaginile îndrăznețe publicate în mediul online.

Larisa se mândrește și cu darurile scumpe primite din partea soțului milionar, în timp de Cristina Spătar se chinuie să facă rost de bani pentru traiul zilnic. Alin Ionescu o răsfață pe noua lui soție cu poșete de firmă, haine de lux și vacanțe exotice, toate prezentate pe contul de Instagram al fericitei posesoare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.