Cu ce vedetă internațională s-a întâlnit Ilinca Vandici. Fotografia a devenit virală

0
ilinca vandici

Ilinca Vandici și Eva Longoria au fost surprinse împreună în Italia. Cele două s-au fotografiat, iar imaginea a devenit virală pe internet.

Ilinca Vandici a plecat într-o vacanță exclusivistă pe Coasta Amalfitană, însă, înainte de a ajunge la destinația de vis din Italia, în aeroport, prezentatoarea Tv s-a întâlnit cu una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe americane, nimeni alta decât Eva Longoria, alături de care s-a și fotografiat.

Vedeta noastră a fost cea care a urcat poza pe Instagram, acolo unde a și scris un mesaj emoționant în care îi mulțumește pentru lecția pe care i-a dat-o.

”Ia uitați cu cine m-am întâlnit in aeroport… 😬😬😬 Și ce credeți, nu avea gărzi de corp, ochelari supradimensionați, 7 echipe de stiliști, fițe sau ifose de star internațional! Mi-a zâmbit frumos ceea ce mi-a dat curaj sa o întreb dacă putem face un selfie… “Bineînțeles!” mi-a răspuns, cu același zâmbet firesc… 😬 Ești superba , @evalongoria si îți mulțumesc pentru lecția de simplitate si naturalețe! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻”, a scris Ilinca Vandici într-o postare pe contul ei de Instagram.

Fotografia a devenit imediat virală pe internet și a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii din partea fanilor.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.