Cu ce se ocupă Gina Pistol după ce s-a retras din televiziune

0
Gina Pistol

Gina Pistol a anunțat în urmă cu o săptămână că se retrage din televiziune pentru a se dedica vieții de familie, mai precis creşterii fiicei sale şi a lui Smiley, Josephine, care luna viitoare va împlini vârsta de doi ani.

Vedeta a renunţat la televiziune, dar are o sursă sigură de venit care îi asigură confortul pe care și-l dorește. Mai precis, iubita lui Smiley are mai multe campanii de publicitate pe Instagram, unde are peste 1,4 milioane de urmăritori.

Iubita lui Smiley se bucură de un real succes pe social media, unde prezintă produse pentru bebeluși, dar și produse cosmetice, de îngrijire personală sau chiar haine.

Smiley a lipsit de pe social media în ultima perioadă, fiind prins în mai multe proiecte. Cântărețul a fost plecat din țară timp de o săptămână, în Londra, unde a lucrat la noi piese.

„Am avut o săptămână fantastică în Londra! Am făcut muzică în fiecare zi cu niște oameni deosebiți! Mulțumesc tuturor pentru o săptămână cu multe momente de inspirație, de distracție și de nebunie. P.S: Știu că am fost un pic absent în perioada asta, dar sunt foarte concentrat pe muzică… Revin de săptămâna viitoare în online… puțin mai mult”, a transmis Smiley.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.